Carola

De oorspronkelijkheid en natuurlijkheid van kinderen hebben Carola Vanos (1949) veel inzicht  gegeven in haar zoektocht naar waarheid.

In haar samenwerking met kinderen in de Beeldende Kunsten was (en is) haar intentie nog steeds om die oorspronkelijkheid, die echtheid  bij kinderen zichtbaar en voelbaar te laten Zijn.

Carola heeft in haar leven veel verschillende kunstzinnige activiteiten georganiseerd en begeleid voor zowel volwassenen als kinderen.

Met kinderen begon ze op jonge leeftijd met o.a. Kunstprojecten op scholen , kunstworkshops in en met de natuur, intuïtief schilderen, Theater en filmprojecten en later gaf ze fotografische sessies van kinderen in beweging..

Haar bewegende kinderfoto’s zijn te zien op www.formlessreality.com , Facebook en Instagram

Ook in het Nederlandse, Franse en Duitse magazine Happinez  (thema Intuïtie)  zijn haar foto’s te zien

Met veel plezier heeft ze op scholen en thuis ook les gegeven in Astrologie

Sinds kort is Carola begonnen haar kinderwens om kinderboekenschrijfster te worden, vorm te gaan geven met de boekjes “De Watersjamaan en de zieke rivier” en “Kleine UM en het Grote Niets”

Op dit moment is schrijven haar grootste passie en hoopt ze meer boekjes te mogen schrijven.

Nog altijd vol met ideeën hoopt ze begin 2023 samen met een klein groepje kinderen, in haar huis in Laren, ook een cursus te gaan geven waarin ze elke les een hoofdstuk uit haar boekje” Kleine UM en het Grote Niets” voorleest, vervolgens in dialoog, deze emotie met elkaar deelt om daarna die emotie op een doek intuïtief te schilderen.

Om meer inzicht in de persoonlijkheid van een kind te krijgen zal ze van te voren van elk kind een horoscoop maken.

Haar motto is “Wordt niemand want je Bent al”

Uitgebreide informatie volgt nog over deze nieuwe cursus!

Wie weet tot ziens !